Зареждане

Медицинска сестра съди Oscar De La Hoya за сексуален тормоз

Медицинска сестра  съди Oscar De La Hoya за сексуален тормоз
Публикувано на: Октомври 22, 2019 в 00:00 ч
Легендарният Oscar De La Hoya се забърка в сериозни неприятности. Медицинска сестра, чието име се пази в тайна е завела дело срещу него за сексуално насилие, небрежност и умишлено причиняване на емоционални страдания. От TMZ споделят новината и според тях връзката между Oscar и медицинската сестра започнала по взаимно съгласие, но след това нещата загрубели.

Тя споделя, че много пъти De La Hoya й предлагал странни предложения, но тя отказвала и това го вбесило. Легендарния шампион я сграбчил с една ръка и опитал насилствено да си пъхне юмрука в нейната в*гина. Сестрата споделя още, че имала подуване и болка, заради които й били предписани лекарства при спешна помощ.

Тя потърсила лечение с доктор по психология и сертифициран секс терапевт, който я диагностицирал с посттравматично стресово разстройство, произтичащо от сексуалното нападение страна на Oscar De La Hoya. Според съдебния процес наркотиците и алкохолът допринесли за нападението.

Не е ясно дали полицейски действия са предприети по делото, заведено срещу него, но е важно да се отбележи, че бившия боксьор има право на надлежен процес и трябва да се счита за невинен, докато не бъде доказана вина.


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес