Зареждане

Mayweather: Ако Lomachenko е толкова велик, да се изправи срещу Mikey Garcia!

Mayweather: Ако Lomachenko е толкова велик, да се изправи срещу Mikey Garcia!
Публикувано на: Декември 21, 2017 в 12:00 ч
 
 По-рано тази седмица шампионът в категория суперперо Vasyl Lomachenko отправи запитване за двубой срещу непобеждавания бивш шампион Gervonta Davis, който бива представляван от самия Mayweather.
 
Davis (19-0, 18KO) последно нокаутира Francisco Fonseca (21-1-1, 15KO) в 8-мия рунд от тяхната среща, която беше в същата вечер, когато се биха Mayweather и McGregor.
 
Ден преди това титлата на IBF беше отнета от Davis заради проблеми с теглото.
 
Lomachenko (10-01, 8KO) последно се би по-рано този месец, побеждавайки Guillermo Rigondeaux в 6 рунда.
 
В отговора си Mayweather предизвика Lomachenko да се изправи срещу Mikey Garcia (37-0, 30KO), който притежава титлата на WBC в лека категория.
 
"Ако Lomachenko е това, за което се представя, мисля, че трябва да се изправи срещу Mikey Garcia. Това е моето мнение. Великите бойци постоянно се развиват."
 
Няма гаранция обаче, че Garcia отново някога ще се бие в леката категория, където Lomachenko смята да се подвизава.
 
Garcia ще се опита да стане шампион в четири категории, изправяйки се срещу Sergey Lipinets (13-0, 10KO) на 10-ти февруари.
 
Той наскоро сподели, че все пак планира да слезе в по-долна категория, най-малкото за да се изправи срещу шампиона на WBA Jorge Linares, който идния месец ще се бие с Mercito Gesta.
 
Имайки предвид историята, която има с промоутъра на Lomachenko, Garcia не вярва, че ще му бъде позволено да се изправи срещу него.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес