Зареждане

Майк Тайсън обясни защо не иска да става треньор

Майк Тайсън обясни защо не иска да става треньор
Публикувано на: Юни 6, 2023 в 01:00 ч
Бившият шампион по бокс в тежка категория Майк Тайсън (50-6) не иска да е във фитнеса по цял ден, тренирайки бойци. "Железния" е една от най-големите легенди в историята на спорта.

Той властва като безспорен световен шампион в тежка категория от 1987 до 1990 година. Спечелвайки първия си колан на 20 години, четири месеца и 22 дни, Тайсън държи рекорда като най-младия боксьор, печелил титла в тежка категория.

Много хора мечтаят Тайсън да ги тренира, но той няма нужното търпение, за да го направи.

„Нямам такова търпение. Няма да се събуждам всяка сутрин, да събуждам даден човек, за да се уверя, че тича, прави упражнения и всичко това. Поех всички удари, за да не се налага децата ми да ги понасят.

Нямам време, имам неща за вършене. Нямам време да съм във фитнеса всеки ден, по цял ден. Това прави треньорът, това му е работата. Той е във фитнеса през цялото време.

Предпочитам да направя 8 милиона долара някъде, отколкото да бъда във фитнеса, потен и ядосан на някое дете, защото не направи това, което го помолих. 

И все пак трябва да говорите с него за семейните му проблеми. Когато си треньор, ти си психиатър за едно дете, и майка, и баща, и втори баща, и чичо.", каза Тайсън в своя подкаст.

Тайсън определeно би бил страхотен треньор. Жалко, че той не е решил да поеме по този път.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес