Зареждане

Майк Тайсън: Не е нужно да съм на 100%, за да победя Джейк Пол

Майк Тайсън: Не е нужно да съм на 100%, за да победя Джейк Пол
Публикувано на: Май 31, 2024 в 02:00 ч
Най-младият шампион в историята на бокса в тежка категория преживява момент на ужас. В понеделник, преди полета от Маями за Лос Анджелис, Майк Тайсън започна да колабира и не можеше да диша. На място са извикани екипи за спешна помощ.

Това беше внезапно събитие, което можеше да се случи на всеки от нас в даден момент от живота. Особено ако си възрастен човек, който сега тренира като младеж и заради медийните задължения, които не са малко, се налага да пътува максимално.

Последната пресконференция се проведе във Флорида, откъдето Тайсън трябваше да се върне в Калифорния. Полетът закъсня, навсякъде беше горещо и климатикът в самолета беше повреден. Явно Тайсън започна да се поти, да колабира и да има проблеми с дишането. 

Няколко часа след инцидента представители на Тайсън успокоиха обществеността, че за щастие не е нищо сериозно и че за всичко е виновен климатикът. В същото време беше казано, че Тайсън е добре и битка ще има.

Феновете се притесниха за Тайсън, който оттогава ги успокоява и твърди, че е на 100 %:

„Оценявам загрижеността ви, но нека ви уверя, че съм напълно добре. Разбира се, нещо се случи, но не беше нещо сериозно, което да застраши мача ни с Джейк. Сега се чувствам на 100%, въпреки че очевидно не е нужно да съм на 100%, за да победя Джейк Пол.“, сподели Тайсън.

Битката между Пол и Тайсън ще се проведе през юли в Арлингтън, Тексас. Ще успее ли Тайсън да оцелее срещу Пол ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес