Зареждане

Майк Тайсън: Канабисът ме прави по-добър човек

Майк Тайсън: Канабисът ме прави по-добър човек
Публикувано на: Юни 29, 2024 в 16:00 ч
Боксовата легенда Майк Тайсън (57) отвори собствен магазин на 9 Straatjes в Амстердам. Магазинът, наречен Tyson Brandstore 2.0, продава стоки като шапки и боксови ръкавици. По време на откриването на магазина Тайсън говори и за любовта си към канабиса. Бившият световен шампион твърди, че благодарение на канабиса е правил по-малко луди неща в живота си.

Тайсън вече е използвал канабис по време на боксовата си кариера. За да избегне положителен тест по време на допинг контрол, той използва фалшив пенис с чиста урина. Днес той печели пари със собствена линия продукти от канабис, които обаче не могат да се продават в магазина му в Амстердам поради правилата за внос на наркотици.

„Канабисът ме прави по-добър човек. Това ме прави по-спокоен и по-малко агресивен. Без да пуша трева съм по-притеснен.", сподели Тайсън.

Тайсън трябваше да се завърне на ринга през юли, за да се бие с Джейк Пол. За съжаление той има проблеми със здравето и битката беше отложена за ноември. Ще успее ли Тайсън да победи Джейк Пол ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес