Зареждане

Майк Тайсън: Искам да изтръгна сърцето на Джейк Пол

Майк Тайсън: Искам да изтръгна сърцето на Джейк Пол
Публикувано на: Май 26, 2024 в 14:00 ч
Майк Тайсън поиска от Атлетическата комисия на Тексас малка промяна в правилата за битката му с Джейк Пол.

Тайсън не е първа младост, така че започнахме с доста неясни правила, които знаехме, че ще се променят с времето. Отначало трябваше да видим просто боксово показно, като бяха разрешени само ръкавици от шестнадесет унции с допълнителна подплата. Това условие е твърдо установено в САЩ, за да се сведе до минимум рискът от нараняване за завръщащите се ветерани.

По инициатива на Тайсън комисията промени двубоя им от демонстративен в професионален. Така резултата ще бъде вписан в статистиката на двамата и по този начин ще кредитира Майк с още една победа или поражение. Рундовете в бокса продължават 3 минути, но Тайсън пожелал в тази битка да бъдат по 2 минути. Той вярва, че така ще има повече екшън в битката. 

Битката ще се проведе след 2 месеца в Арлингтън, Тексас. Тайсън няма търпение и се закани да изтръгне сърцето на ютубъра:

„Получих съобщение, в което комисията ми пише, че рундовете ни с Пол ще са две минути, а не три минути. Вярвам, че така ще бъде по-добре. Двуминутните рундове ще донесат по-малко тактика и повече действие. Ще бъде по-вълнуваща битка за феновете. Исках тази промяна, за да видим по-малко забавяне и да изживеем по-голямо шоу. Искам да изтръгна сърцето на Джейк от тялото му.“, каза Майк пред SPORTbible.

Дайте прогноза за тази битка. Пол или Тайсън ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес