Зареждане

Майк Пери за Джейк Пол: Разорено и разглезено хлапе

Майк Пери за Джейк Пол: Разорено и разглезено хлапе
Публикувано на: Април 20, 2021 в 14:00 ч
Боецът на UFC в полусредна категория Майк Пери не е доволен от коментарите на  Джейк Пол по негов адрес. Миналия уикенд Пол успя да се справи с Бен Аскрен и го нокаутира в първия рунд. Това ядоса много ММА бойци и много от тях изявиха желание за боксова среща със звездата от YouTube.

Дъстин Порие пожела да види боксова среща между Пол и Майк Пери. Двамата са правили спаринг преди време и Джейк сподели, че Майк бил лесна работа. В своя акаунт в социалните мрежи Пери реши да пусне кратко видео от тази тренировка и написа следното по адрес на Пол:

Това е единствения клип, който имам от спаринга с Джейк Пол. Той трябва да пусне още. Поех най-добрите му удари и можех цял ден да тренирам с него. Всички знаем, че не съм труден за удряне, но сега ще се фокусирам върху това. Дойдох с моята съпруга и бебе и нямаше драма около това. 

Дойдох да се бия с теб и ти бях фен след този спаринг. Показа сърце и изглежда, че имаш силен отбор зад себе си, но силни, когато са много. Джейк, ти си разглезено хлале, а аз съм богат в живота. Разорен си с тези навитаци около теб, на които плащаш. Всички пари на света не могат да те направят истински като мен. 

Ще видим ли боксова среща между Пол и Майк Пери ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес