Зареждане

Майк Пери вярва, че Джейк Пол се зоби

Майк Пери вярва, че Джейк Пол се зоби
Публикувано на: Юни 28, 2024 в 20:00 ч
Майк Пери е убеден, че предстоящият му опонент Джейк Пол приема допинг.

В интервю Пери открито спекулира за физическата трансформация на Пол и надеждността на допинг контрола. Първоначално Джейк Пол трябваше да се изправи срещу боксовата легенда Майк Тайсън през юли. Taйсън се оттегли, а боецът на BKFC Майк Пери получи възможността да се бие с Пол.

Тази битка, която се провежда на 20 юли в Amalie Arena в Тампа, Флорида, е огромна възможност за Пери. Пол е известно име в света на бойните изкуства и Пери иска да докаже, че може да го победи. Допингът е повтаряща се тема около Джейк Пол. 

По време на скорошен подкаст Пери беше попитан за тестове за допинг преди битката им. Ето какво каза "Platinum":

„Той трябва да използва нещо. Ако наистина е преминал от 95 кг на 104 кг, тогава трябва да е използвал нещо. Не знам как ще мине допинг контролът. Може би те тестват мен, а не него. Това е добре. Вече съм се бил срещу хора, които се зобят. Знам, че съм тренирал с хора, които са употребявали забранени субстанции. 

Просто така стоят нещата. Идват да ме тествам всеки ден. Ям пиле, пържола и ориз, тренирам здраво и обичам да се бия. За мен това е всичко за умствената ми издръжливост.", сподели Пери.

Ще успее ли Майк да победи Пол ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес