Зареждане

Matthysse: Уверен съм, че ще победя и накарам Pacquiao да се оттегли

Matthysse: Уверен съм, че ще победя и накарам Pacquiao да се оттегли
Публикувано на: Април 17, 2018 в 09:04 ч

35-годишният Lucas Matthysse (39-4, 36KO), който има повече от 15 години опит като професионален боксьор, успя да си осигури най-голямата битка в своята кариера.

През януари Matthysse спечели WBA титлата в полусредна категория, нокаутирайки Tewa Kiram.

В първата си защита той ще се изправи срещу шампиона в осем категории Manny Pacquiao (59-7-2, 38KO), на 14-ти юли.

39-годишният Pacquiao, който последно претърпя загуба, трябва непременно този път да си тръгне с победата.

Matthysse обаче не е притеснен.

"Щастлив съм, защото тази възможност дойде точно навреме. Не ме е страх дали ще загубя - уверен съм в способностите си."

"Аз съм шампионът и той ме избра, защото иска титлите ми. Приех, защото ми харесва славата - или ще спечеля всичко, или ще го изгубя. Просто е. Щом съм все още в бокса, значи искам да се бия с най-добрите. А най-добрите в дивизията ми са Danny Garcia и Manny Pacquiao. Не всеки има възможност да се бие с боксьор от техните висини."

"Мнозина биха си помислили, че парите за нас са по-важни от спорта. Но когато Mario Arano, моят промоутър, ми сподели, че има шанс да се бия с Pacquiao, му казах да ми уреди срещата без да пита за парите. Вълнуват ме славата и щастието на семейството ми."

"Мога да победя Manny Pacquiao както всеки друг боец - не го считам за недосегаем. Не смятам, че възрастта е фактор, от който зависят кой знае колко неща. Дори като ветеран той е изключително опасен боксьор. Ще има екшън още с първия гонг."

"И двамата сме еднакво високи, но имам по-тежки удари от него. Убеден съм, че това няма да ми бъде последната среща. Уверен съм, че ще го победя и ще го накарам да се оттегли."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес