Зареждане

Мъртвопиян Тайсън Фюри заора паважа пред кръчма

Мъртвопиян Тайсън Фюри заора паважа пред кръчма
Публикувано на: Юни 11, 2024 в 11:22 ч
Само няколко седмици след зашеметяващото поражение от безспорния шампион по бокс в тежка категория Олександър Усик се появиха кадри, на които се вижда как бившият носител на титлата на WBC в тежка категория Тайсън Фюри е изведен от бар в родния си Моркамб Бей от охранители, след което изглежда пада и удря главата си на тротоара пред заведението.

Фюри, бивш двукратен шампион на WBC в тежка категория, беше начело на мащабна файткарта в Рияд, Саудитска Арабия, миналия месец срещу украинския боксьор Усик - той допусна първата си професионална загуба в сблъсъка за обединяване на титлите в Близкия изток.

Намирайки се в края на доста важна загуба от Усик с разделено решение, Фюри беше почти завършен в деветия рунд - получи право на коментар, но остави кисел вкус в устата на феновете и специалистите, след като заяви, че Усик е получил победата само заради продължаващата война на родната му Украйна с нахлуващата Русия.

Феновете изразяват загриженост за бившия шампион Тайсън Фюри

Според съветника на кралския саудитски двор Турки Алалшикх, който сключи договор за незабавен реванш с Усик през декември тази година,подготовката на Фюри за решаващия мач за титлата не можеше да започне по-зле.

По време на празненството в бар "Nowhere" в родния му град Моркамб 35-годишният Фюри беше заснет как е изведен от заведението от екип от служители по сигурността, а на следващи кадри се вижда как гигантът в тежка категория изпълзява от входа на заведението.

Докато членовете на екипа и антуража на бившия шампион Фюри спорят пред заведението, бившият шампион в тежка категория продължава да се препъва в опит да се изправи на крака, преди да удари главата си в паважа.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес