Зареждане

Мани Пакиао иска боксов мач с Макгрегър в Рияд

Мани Пакиао иска боксов мач с Макгрегър в Рияд
Публикувано на: Февруари 4, 2024 в 07:00 ч
Конър Макгрегър може да излезе отново на боксовия ринг за битка срещу истинска легенда в лицето на Мани Пакиао, който излиза от пенсия специално за това. След загуба със съдийско решение от Йорданис Угас през 2021 г. професионалната боксова кариера на Пакиао изглеждаше приключила.

Краткото му нахлуване в политиката, с кандидатура за президент на Филипините, завърши с разочароващо поражение на общите избори през 2022 г., което предизвика спекулации за завръщането му на ринга, което сега е потвърдено.

Представителят на Пакиао Шон Гибънс потвърди в интервю за BoxingScene интереса на шампиона в осем дивизии към професионални битки, като Макгрегър е сред потенциалните противници.

„Технически Мани Пакиао сложи край на пенсионирането си. Той би искал да се бие срещу Джервонта Дейвис или Райън Гарсия. Конър Макгрегър също е привлекатална опция за мач в Саудитска Арабия.“, обясни Гибънс.

Турки Алалших, съветник в Саудитска Арабия, изрази интерес към организирането на големи събития, включително възможна битка между Макгрегър и Пакиао. В края на 2023 година Конър гостува в Рияд и сподели, че би искал да се боксира с Пакиао.

Това би била интересна битка, но той ще трябва да получи благословията на UFC, а това няма да е лесно.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес