Зареждане

Люк Рокхолд: Ще нокаутирам Джейк Пол

Люк Рокхолд: Ще нокаутирам Джейк Пол
Публикувано на: Септември 3, 2023 в 09:00 ч
Легендата на UFC Люк Рокхолд влезе в заглавията със смелото си желание да се изправи срещу Джейк Пол. 

Рокхолд не просто се стреми да се качи на ринга с Пол, но и е готов да заложи цялата си заплата за изхода от битката. Откакто се впусна в сферата на професионалния бокс, Джейк Пол се превърна в гръмоотвод за предизвикателства. Той привлече вниманието на много бойци от различни лиги.

Независимо дали става дума за бъдещи боксьори, търсещи признание, бивши световни шампиони, целящи изкупление, или знаменитости, нетърпеливи да влязат в квадратния кръг, Пол е търсен опонент за всички.

Но с изключение на Томи Фюри, неговият боксов рекорд се състои от бивши ММА бойци, преминаващи от клетката на ринга. В скорошно интервю с MMA журналиста Чаматкар Санду, Рокхолд страстно заяви готовността си за бокс с Пол.

„Бих процъфтявал в тази възможност. Просто ви обещавам, че ще приспя това дете. Аз ще заложа цялата си заплата за моя победа с нокаут, но той не иска да се изправя срещу истински боец. 

Той не иска някой, който ще захапе и ще го победи. Да, Джейк се би с Томи Фюри, но Томи не е легитимен боксьор. Томи не е боксьор, който иска да се издигне в класирането, а просто прави фрийк шоута. 

Томи се опитва да остане релевантен в своето пространство, но не е убиец.,” каза Рокхолд.

Може ли Рокхолд да бие Пол ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес