Зареждане

Логан Пол: Не е вярно, че Мейуедър ме нокаутира

Логан Пол: Не е вярно, че Мейуедър ме нокаутира
Публикувано на: Юни 12, 2021 в 00:00 ч
В началото на седмицата видяхме показното между легендата Флойд Мейуедър и Логан Пол. Двамата премериха сили в Маями и срещата им видя всичките 8 рунда по 3 минути. Мейуедър не спести похвалите си по адрес на Пол, който оцеля и според Флойд това е победа за Логан.

Имаше доста разочарование измежду феновете, защото те очакваха лесен нокаут за Флойд. Всъщност такъв може и да е имало, но Мейуедър успял да го скрие. В последните дни в социалните мрежи се завъртя видео, в което Флойд вкарва тежко кроше на Пол, който изглежда разклатен, но Мейуедър решава да го задържи на крака, за да изкара до края.

Веднага започна да се говори, че Логан бил в нокаут и това стигна до него. В социалните мрежи той реши да коментира този слух и каза:

Виждам как този слух се разпространява. Има един момент от боя, в който Флойд ме удря, а аз полягам върху него. Изглежда така, сякаш съм се отпуснал. 

Хората говорят, че в този момент съм бил в нокаут, а Флойд ме задържал, за да стигнем до 8-ми рунд. Просто млъкнете и спрете да омаловажавате това, което се случи. 

Да, той ми вкара добри удари и не знаех, че моето лице може да се огъва по този начин. Флойд не ме разклати, не ме нарани и не ме нокаутира. Той опита да ме победи, но не успя и беше страхотно. 

Ето видео с момента, в който Флойд уж нокаутирал Пол:





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес