Зареждане

Логан Пол иска реванш с Мейуедър, за да го нокаутира

Логан Пол иска реванш с Мейуедър, за да го нокаутира
Публикувано на: Юли 17, 2021 в 05:00 ч
Звездата от YouTube Логан Пол иска реванш с Флойд Мейуедър. В начаото на миналия месец видяхме първата им битка, която продължи 8 рунда. Срещата им беше показно, което не излъчи победител. Двамата взеха огромни заплати, което беше и целта на това занятие.

Пол успя да оцелее с един от най-великите в историята и това си беше победа за него. Флойд също го похвали и сподели, че вероятно това е била последната му среща. Много хора останаха разочаровани от видяното, защото очакваха лесен нокаут за Флойд.

В интервю за TMZ Логан обеща, че във втора битка ще нокаутира Мейуедър. Ето какво още каза той:

Mисля, че Джейк ще нокаутира Тайрън Уудли в 3-ти или 4-ти рунд. Повече се тревожих за Бен Аскрен, отколкото за Уудли. Кълна се. Не знам дали Джейк срещу Флойд Мейуедър е възможно да се случи. Може да стане. Вие каква битка искате да видите. 

Джейк срещу Мейуедър, или Логан срещу Мейуедър 2 ? Нека ви кажа нещо. Ако има втора битка между нас, тогава ви уверявам, че ще го нокаутирам. Обещавам ви го. Този път ще го приключа. Не мисля, че ще има втора битка. Флойд, благодаря ти за шанса и съм готов за още един, ако го искаш.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес