Зареждане

Ленъкс Люис: Не се тревожа за Майк Тайсън, а за Джейк Пол

Ленъкс Люис: Не се тревожа за Майк Тайсън, а за Джейк Пол
Публикувано на: Май 27, 2024 в 02:00 ч
Предстоящият боксов мач между ютубъра Джейк Пол и бившия шампион в тежка категория Майк Тайсън е противоречив. Няколко боксови легенди вече дадоха мнението си за победителя. Дионтей Уайлдър предупреди Тайсън, че може да бъде контузен в тази противоречива битка.

Тайсън и Пол ще се бият един срещу друг през юли 2024 г. на огромния стадион AT&T в Тексас (капацитет 80 000). Мачът официално се зачита в техния боксов рекорд, тъй като е одобрен като професионален двубой от комисията в Тексас.

Тайсън се оттегли от професионалния бокс през 2004 г. и сега отново е на ринга след 20 години. Ленъкс Люис, който нокаутира Тайсън в осмия рунд в легендарна битка през 2002 г., е заинтригуван да види завръщането на своя бивш опонент.

Въпреки предупрежденията за опасностите от завръщането на Тайсън Луис вярва, че Майк в крайна сметка ще спечели.

„Притеснявам се за Джейк Пол. Тайсън все още може да удря силно. Виждате това, когато удря боксовата круша. Ако Джейк Пол бъде ударен с такъв удар, той ще го почувства. 

Знам, че Джейк Пол не иска да бъде ударен. Тайсън идва напред и знае как да скъси дистанцията. Може да е въпрос на време, защото колко добра е защитата на Джейк Пол ?", сподели Люис

Ще успее ли Тайсън да шокира Пол ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес