Зареждане

Lara е разочарован: Мислех, че ще спечеля с лекота!

Lara е разочарован: Мислех, че ще спечеля с лекота!
Публикувано на: Април 9, 2018 в 09:32 ч

Jarrett Hurd обедини титлите, спечелвайки със съдийско решение 12-рундовата битка с Erislandy Lara през изминалия уикенд - двамата се биха пред 2 579 души публика във Вегас.

Hurd (22-0, 15KO), който влезе в двубоя като IBF шампион, успя да детронира WBA и IBO шампиона в едва седмата обединяваща титлите битка в историята на дивизията. Ключово се оказа крошето, с което Lara беше повален в последната минута. Ако това не се беше случило, навярно щяха да завършат с равенство.

Hurd демонстрира сериозен натиск още в първия рунд - нанасяше телесни удари на своя опонент, често забравяйки да се защитава, заради което отнесе и сериозно количество контриращи удари в продължение на 11 рунда.

В 12-тия обаче, с подуто дясно око, Hurd успя да вкара ляво кроше на Lara (25-3-2, 14KO), поваляйки го на земята за пръв път от близо пет години.

"До последния рунд си мислех, че ще спечеля битката с лекота. Няма как това да реши цялата битка. Печелех. Не може един удар да реши всичко."

"Беше добра среща за феновете. Бях там, бих се, беше забавно. Мислех си, че ще спечеля. Съдийското решение беше срещу мен, но ще видим пак на реванша."

Това коментира самият Lara. Междувременно, James DeGale си спечели обратно IBF титлата в суперсредна категория със съдийско решение в реванша си с Caleb Truax, връщайки си я след разочароващата загуба от декември месец.

Въпреки наказанието, което отнесе DeGale заради бутане на опонента си в 10-тия рунд, той все пак спечели 11-тия и 12-тия рунд, както и симпатиите на съдиите, което доведе и до окончателната му победа.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес