Зареждане

Куинтън Джаксън срещу Шанън Бригс в бокс и ММА

Куинтън Джаксън срещу Шанън Бригс в бокс и ММА
Публикувано на: Август 18, 2021 в 08:16 ч
Куинтън "Rampage" Джаксън и Шанън Бригс изглежда ще се изправят един срещу друг два пъти - веднъж в боксовия ринг и веднъж в ММА.

Джаксън, който е бивш шампион в полутежката категория на UFC, сподели че го чака голямо завръщане. Той заяви, че ще се бие с бившия шампион в тежка категория по бокс, Шанън Бригс.

"Първо ще направим боксов мач, а след това 6 месеца по-късно ще се бием в ММА," сподели Джаксън. "Според мен периодът е много дълъг. Казах му, че трябва да изчакаме 2-3 месеца и тогава да направим ММА двубой.

Опитваме се да договорим първата битка за 4-ти декември. Той подписа документите, но чакаме един от неговите мениджъри. Ще оставя на тях да рекламират боксовата битка, защото боксът е различен от ММА. Не знам как да промотирам боксов двубой. Чакаме още няколко човека, но договорите са почти готови.

Все още избираме между няколко варианта за локация. Искаме да направим и кратко риалити шоу, в което да покажа на хората и на света, че съм сериозен и тренирам. Че съм отново във форма.

Шанън Бригс е толкова стар и грозен, че чак е забавно. Той е като моята боксова версия, само че аз не съм толкова стар и грозен като него."
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес