Зареждане

Кубрат Пулев тръгна с юмрук срещу Франки Мир преди боя

Кубрат Пулев тръгна с юмрук срещу Франки Мир преди боя
Публикувано на: Ноември 26, 2021 в 02:00 ч
Кубрат Пулев и ММА легендата Франк Мир застанаха лице в лице преди битката им. Двамата ще се бият в главната битка на галавечерта Triad Combat, която от Triller Fight Club организират на 27-ми ноември. Целта на Triller е да наложат нов боен спорт, който включва техники от бокс и ММА в агресивен и с бързо темпо двубой, в който бойците са в триъгълен ринг, а рундовете са по 2 минути.

Идеята е професионални боксьори да излизат срещу професионални ММА бойци. Преди броени часове приключи пресконференцията преди събитието. Кобрата изглеждаше в много добро настроение. Той вярва в победата си и застана лице в лице с Мир.

Пулев тръгна да се извива към своя съперник, който запази спокойствие. В края на заставането им лице в лице двамата си стиснаха ръцете. Мир държи рекорда на UFC за най-много приключвания (13) и най-много победи със събмишъни в тежка категория (8). Статистиката на Пулев пък е 28-2 с 14 нокаута, а загубите му са единствено в битките за титлите срещу Владимир Кличко и Антъни Джошуа.

Ето видео от заставането им лице в лице:



Ето видео от пресконференцията:




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес