Зареждане

Кубрат Пулев: Мисля, че ще победя Томпсън. Ще стане здрав бой

Кубрат Пулев: Мисля, че ще победя Томпсън. Ще стане здрав бой
Публикувано на: Август 1, 2013 в 09:38 ч
Източник: Gong.bgGong.bg
„Чувствам се отлично. В Германия съм, където продължава подготовката ми. Очаквам мача с Томпсън, радвам се, че изобщо вече ще има такъв сблъсък. Противникът е много сериозен, един от най- добрите в света, има загуба само от Кличко. Преди няколко седмици той би най- голямата надежда на Англия при свръх- тежките Дейвид Прайс, който нокаутира. Много добър съперник, който аз мисля, че ще победя“, сподели специално за Гонг от Германия Кобрата.
 
По повод вече стартиралата словесна атака на Томпсън към бг звездата в социалната мрежа Туитър, Пулев не бе впечатлен и отговори подобаващо:
 
„Едва ли тези закани са състоятелни, едва ли той вярва на тези неща. Те много се заканваха и за нокаути, но после се случи точно обратното. Това е напълно нормално, не ме притеснява. Ще видим кой кого на ринга“, коментира Кубрат.

Пулев поясни още, че датата 24-ти август е абсолютно удобна за него и ще бъде готов след почивка близо 10 месеца без мач.
 
„Направих си активна почивка, тренирах, имах много спаринг срещи. Готов съм. Зареден съм с енергия, мисля че ще стане здрав бой“, каза пред Гонг спортист номер 1 на България за 2012-а година.

Пулев няма да се прибира в България, остава до мача на подготовка в Германия. Той очаква да дойде Димитър Стоименов, тежък боксьор с обратен гард, подходящ, защото и Томпсън е с обратен гард. Кубрат обясни, че брат му Тервел не е подходящ при подготовката му, защото е по-лек.

Кубрат направи пред Гонг изявление за феновете си в България в типичния за него родолюбив дух:
 
„На тези, които ще дойдат в Шверин да ме подкрепят, искам да благодаря. На тези, които ще ме гледат пред тв екраните, също искам да благодаря. Искам да ги уверя, че ще дам всичко от себе си. Изключително много ги ценя. Те дават мотивация да продължаваме да прославяме името на България.“

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес