Зареждане

Кубрат Пулев: Минавам на свободни боеве или културизъм

Кубрат Пулев: Минавам на свободни боеве или културизъм
Публикувано на: Август 14, 2008 в 08:44 ч

Кубрат Пулев направи неуспешен дебют на олимпиада. Той отпадна още в първия кръг на надпреварата. Кобрата беше разочарован от представянето си. 27-годишният софиянец може да бъде глобен от Международната боксова асоциация за амтьори, защото слезе от ринга преди реферът да вдигне ръката на неговия съперник.

Специално за битките в супертежка категория дойде и звездата на американския баскетболен отбор Коби Брайънт, придружаван от няколко съотборници. Той си тръгна непосредствено преди мача на Пулев, защото китайските привърженици не спряха да скандират името му. Някои дори се разплакаха по трибуните, защото не можаха да достигнат до Брайънт.

 

- Г-н Пулев, какво се случи на ринга тази вечер?

- Еми какво да се случи. Не можеш да играеш срещу тоя. Веднъж не ме удари като хората, а му даваха точки. На мен нищо не натискаха. Държеше през цялото време. Реферът 15 пъти го предупреди, но не му даде официално наказание. Какво да се прави, това е положението.

 

- Смятате ли да минете при професионалистите?

- Още не съм решил. Нека мине малко време. Може да се пробвам на културизъм или на свободните боеве. Ако нямаше съдии, този щях да го спукам от бой. Разочарован съм от представянето си.

 

Още новини и дискусии от олипмпиадата:

https://mma.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=55

 

Източник: Sportal.bg

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес