Зареждане

Кубрат Пулев: Депутатите да се осъзнаят, защото хората не живеят добре

Кубрат Пулев: Депутатите да се осъзнаят, защото хората не живеят добре
Публикувано на: Януари 18, 2022 в 02:00 ч
Кубрат Пулев се готви здраво за предстоящата си битка с ММА легендата Жуниор дос Сантос. Двамата ще се бият в тежка категория на галавечерта Triad Combat на 26-ти февруари в Тексас. Пулев очаква около 30 000 души да гледат събитието.

Triad Combat включва техники от бокс и ММА в агресивен и с бързо-темпо двубой, в който бойците са в триъгълен ринг, а рундовете са по 2 минути. Кобрата вече направи своя дебют за Triad Combat на Triller. Той нокаутира друга ММА легенда в лицето на Франк Мир за 1 минута и 59 секунди.

В момента Кубрат тренира на базата в Белмекен, където температурите са под -10 градуса. Екип на NOVA ТВ се качи на Белмекен, за да покаже как Пулев се подготвя за голямата битка в САЩ.

В интервю за предаването "Събуди се" по NOVA Пулев сподели:

Белмекен е уникален рай за спортистите. За съжаление базата е занемарена. Надявам се сега новото правителство и президента да обърнат внимание. Кубрат не бяга от никой и от нищо. Не ме притеснява нищо в моя живот. Нямам нещо, от което да ме е срам или да крия. 

Аз мога да тренирам навсякъде по света, но всяка година избирам Белмекен. Тук аз съм в рая и се прераждам. В България се чувствам в рая. Не знам защо толкова много си обичам държавата. Вероятно моите деди са били въстаници. Трябва да ми викат сибирската мечка, а не кобрата. 

Толкова ми е готино, че ми идва да вляза в езерото. Политиците трябва да оставят егото и да се погрижат за хората. Петър Петров от видеото ми е личен приятел и мой адвокат. Това видео беше направено на шега. Искам да вляза в парламента и да направя това на всеки един депутат. 

Имам енергията и силата за всичките 240 депутати. Това е в кръга на шегата. Те трябва да се осъзнаят и да не губят времето на хората. Виждате, че хората не живеят добре. Изкарах COVID в невероятен смях. Държавата трябва да разясни на хората за ваксините и те ще се ваксинират. 

Чака ме битка с Жуниор дос Сантос в Тексас пред 30 000 души. Няма да е лесна битка, защото той е един от сериозните бойци в ММА. Най-вероятно преди лятото или в края на лятото ще направя боксов мач със сериозен противник. 

Аз не съм съвършен и правя грешки. Обичам критиката, защото когато ме критикуват се развивам. Не се обиждам от критиките.

Ще успее ли Кобрата да победи "Cigano" ?
0 споделяния
  Сподели

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес