Зареждане

Кубрат Пулев: Аз съм най-добрият и ще нокаутирам Anthony Joshua

Кубрат Пулев: Аз съм най-добрият и ще нокаутирам Anthony Joshua
Публикувано на: Март 19, 2019 в 11:02 ч
Кубрат Пулев вече е в последната седмица от подготовката си за срещата с Богдан Дину. Мачът е на 23 срещу 24-и март в прочутата зала “Хангара” в Коста Меса, щата Калифорния. Българските фенове могат да гледат зрелищната битка на най-добрия роден боксьор пряко по DIEMA SPORT и в PLAY DIEMA XTRA. Директното излъчване в България стартира в ранните часове на 24 март, 05:30 часа, със студийна програма, а в 06:00 часа зрителите ще могат да се потопят в емоцията на боксовата гала.  Наскоро Кобрата даде интервю за NBS Sports и засегна много и интересни теми:



Това е първият ми професионален двубой в САЩ, но съм се бил тук. Преди 7 години имах среща като аматьор в Чикаго. Лас Вегас ми харесва, шарен град с много различни хора. Съперникът ми Богдан Дину не е лек, има само една загуба, опасен е. А съм различна класа и съм на различно ниво. Сега е много по-интересно, защото има много добри боксьори в тежката категория.


  Не е като преди, когато Кличко държеше всички титли. Мисля, че на Anthony Joshua ще бъде лесно да победи Jarrell Miller. Тази битка е лесна работа за него. Аз съм номер едно в IBF и имам гарантиран двубой с AJ. Трябва да се срещнем на ринга. Може би тази, може би следващата година. В момента съм силен, по-бърз, по-техничен и по-умен от него. 


Виждам, че допуска грешки. Виждам ги и ще му покажа, както и на целия свят, че съм най-добрия. AJ е силен, но не е Железния човек. Защо да не го нокаутирам? Не смятам, че ще има реванш между Fury и Wilder, защото и за двете страни е твърде рисковано. Никой от тях не иска да загуби. Първият мач бе за Fury, през цялото време бе по-добър. Аз съм готов да се бия с всеки от тях, включително с Tyson Fury. 










Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес