Зареждане

Ковингтън: Тайрън Уудли ще легне на Джейк Пол

Ковингтън: Тайрън Уудли ще легне на Джейк Пол
Публикувано на: Юни 6, 2021 в 00:00 ч
Колби Ковингтън вярва, че Тайрън Уудли ще легне на Джейк Пол в боксовата им среща. Двамата ще се боксират в края на август и вече застанаха лице в лице. Уудли е бивш шампион в полусредна категория на UFC, но вече е на години и е в серия от 4 поредни загуби.

В последните години той се представи трагично в клетката на UFC. Eдин от бойците, които го доминираха беше именно Ковингтън. Двамата се биха преди близо година и Колби го победи с технически нокаут в 5-тия рунд.

"Chaos" вярва, че Пол си избира точните битки с точните бойци и Уудли ще легне, защото е разорен и трябва да храни семейството си. Ето какво още сподели Ковингтън за боксовото фрийк шоу:

Няма съмнение в това, че Тайрън Уудли ще легне на Джейк Пол. Има си причина Пол да избира битки с бойци, които са към края на своята кариера. Тайрън има страхотно наследство. 

Той беше шампион, но неговото време мина. Сега е почти на 40 години. Тъжно е, че Пол си избира точните битки и бойци, които са към своя залез и вече нямат кардио. Те правят това нещо с причина и мисля, че Уудли ще му легне. Тайрън е разорен. Той има хора, които да изхранва. 

Има много чекове за плащане. Мисля, че ще се качи на ринга и просто ще му легне. Това ще бъде един цирк. Бокса е най-корумпирания спорт. 

Така ли ще се случи ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес