Зареждане

Kovalev: Последния път ми свърши въздуха, този път няма да е така

Kovalev: Последния път ми свърши въздуха, този път няма да е така
Публикувано на: Юни 7, 2017 в 10:30 ч
 
Ward срещу Kovalev 2 ще се проведе на 17 юни в "Mandalay Bay Center" в Лас Вегас.
 
Andre Ward
 
Вие сте семеен и много потаен човек. Как това ви помага да се подготвите за битка? Отделяш ли се от семейството си, за да тренираш? Как се справяте с това да сте далеч от семейството си?
 
"От 2002-ра година постоянно съм на тренировъчен лагер. Това е понятие, което Virgil (Hunter) ми "наби" в главата тогава. По това време не разбирах за какво става въпрос. Имахме две малки деца. Защо, ако се занимавам сериозно и тренирам усърдно, трябва да бъда далеч от децата си. Virgil ми обясни, че всяко нещо, което ми пречи извън ринга, изяжда енергията ми вътре в него. Сега мога да разбера защо това ми е от полза. Това ми помага да съм съсредоточен през цялото време, за да постигна това към което се стремя. Това ме подготвя за война."


 
Sergey Kovalev
 
Какво бихте направили по друг начин във втората битка? Смятате ли, че трябва да направите промени и какви са те? Вие свалихте на земята Word във втория рунд, но не успяхте да го довършите. Дали това се върти в главата ви?
 
"Нищо не се върти в главата ми, освен това, че този път аз ще бъда победител в края на битката. Видяхте първата половина от предната битка, спечелих тези рундове лесно. В по-късните рундове бях много уморен, свърши ми въздуха. В този лагер ще направя всичко, което обикновено правя, когато тренирам, но няма да се претоварвам толкова много. Тренирам умно този път. Моите лагери обикновено са много успешни, както и битките ми. Върнах се към това, което е работило за мен в миналото. На 17 юни ще бъда готов да си върна коланите."
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес