Зареждане

Kovalev: По-добре да загубиш, отколкото да спечелиш като Ward

Kovalev: По-добре да загубиш, отколкото да спечелиш като Ward
Публикувано на: Януари 4, 2017 в 10:46 ч
 
Sergey Kovalev все още не е забравил начина, по който той загуби двубоя си с Andre Ward през месец ноември.


Тогава Ward записа победа по точки над руснака, но по всеобщо мнение, Kovalev бе ограбен от съдиите. С това поражение руснакът загуби и своите титли във версии IBF, WBA и WBO в категория лека-тежка.

Kovalev твърдо вярва, че Ward е спечелил не повече от три или четири рунда срещу него. Той използва правото си на светкавичен реванш, като се надява двамата отново да се срещнат преди юни.

Руският боксьор е решен да нокаутира Ward в реванша, като той смята, че е претренирал преди първия двубой.

“По-добре да загубиш, отколкото да спечелиш по начина, по който спечели Andre Ward”, посочи Kovalev. “След мача аз и целият ми отбор бяхме сигурни, че сме победители. Но когато чух решението…”

“Някъде вътре в мен осъзнах, че това може да се случи, ако не приключиш с опонента си преди финалния гонг. Сега мисля, че не направих всичко, което можех да направя в този мач. Може би и малко надцених Ward и тренирах повече, отколкото трябваше по време на лагера. В първите рундове се чувствах свеж, но след четвъртия започнах да се усещам по-бавен”.

“Наистина надцених опонента си. Да се подготвям толкова усилено доведе до умора. Сега мога да кажа, че тази грешка няма да бъде повторена.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес