Зареждане

Kovalev: Добре съм, отивам в болницата да проверя главата и тялото си

Kovalev: Добре съм, отивам в болницата да проверя главата и тялото си
Публикувано на: Август 6, 2018 в 09:57 ч
Sergey Kovalev не можа да присъства на пресконференцията след срещата си през изминалия уикенд, защото се наложи да отиде в болницата за преглед.

Kovalev искаше да убеди феновете обаче, че всичко е наред след трите нокдауна и бруталния нокаут в седмия рунд от срещата му с Eleider Alvarez.

"Отивам към болницата, за да проверя главата и тялото си. Добре се чувствам, благодаря ви. Благодаря на всички фенове по света за подкрепата. Обичам ви. Добре съм."

35-годишният Kovalev печелеше симпатиите на съдиите, когато Alvarez му вкара тежък десен удар в главата, сваляйки го в седмия рунд. Alvarez (24-0, 12KO) успя да свали опонента си още два пъти в същия рунд, което принуди рефера David Fields да сложи край на срещата им за WBO титлата в лека категория в 3-тата минута на 7-мия рунд.

Kovalev (32-3-1, 28KO) беше фаворит с коефициент 7-1.

За разлика от спорната загуба с ТКО на Kovalev срещу Andre Ward от реванша им през юни миналата година, този път нямаше какво да се разглежда допълнително. Втората му загуба от Ward беше спорна, защото Ward използва няколко ниски удара преди Tony Weeks да сложи край на втората им среща в осмия рунд.

Alvarez по договор трябва да се изправи срещу Kovalev за реванш. Kathy Duva, който промотира Kovalev, спомена, че не е сигурен кога ще се проведе реванша.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес