Зареждане

Кормие: Ужасна загуба на Холифийлд; Силва връща времето назад

Кормие: Ужасна загуба на Холифийлд; Силва връща времето назад
Публикувано на: Септември 15, 2021 в 08:38 ч
Даниел Кормие е гледал боксовата среща между Ивендър Холифийлд и Витор Блефорт, в която боксьора бе нокаутиран от бившия шампион на UFC.

Холифийлд все пак прие двубоя с кратко предизвестие, а е и на 58 години. За щастие той не е поел много поражения, въпреки че бе нокаутиран още в първия рунд.

И макар, че Ивендър изглеждаше бавен в клиповете преди битка, Кормие се е надявал да покаже високо ниво по време на двубоя.

Но това, което Кормие е видял е "ужасно".

"Мислих, че Ивендър ще спечели тази среща, но не успя. Беше тъжно. Винаги ми е било гадно да гледам как тези легенди, за които винаги сме говорили, остаряват и губят, но това беше най-бруталния пример за това.

Беше ужасно да видя Холифийлд да губи по този начин."

От друга страна има и ветерани, които явно могат да връщат времето назад, както е с Андерсън Силва, който успя за по-малко от рунд да нокаутира Тито Ортиз.

"Но като говорим за легенди, не само сега те се състезават по-дълго от преди, но някои успяват да върнат времето назад. Видяхме това с Андерсън Силва. Видяхме го как победи Хулио Цезар Чавез, а след това нокаутира и Тито Ортиз.

Как може да е истина това? Как успява Андерсън Силва да върне часовника назад? Той изглеждаше феноменално срещу Ортиз."

Силва определено се наслаждава на новия етап от живота си, след като от тази година отново се подвизава на боксовия ринг.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес