Зареждане

Конър Макгрегър: Канело Алварес не продава платени гледания

Конър Макгрегър: Канело Алварес не продава платени гледания
Публикувано на: Август 9, 2024 в 02:00 ч
36-годишният Конър Макгрегър разкритикува популярния мексикански боксьор Саул Алварес.

Суперзвездата на UFC твърди, че Канело не продава платени гледания. Напомняме, че следващата битка на Саул ще бъде срещу непобедения пуерторикански боксьор Едгар Берланга. Тяхната битка ще се проведе на 14 септември в T-Mobile Arena в Лас Вегас (САЩ, Невада).

Общо през професионалната си кариера Саул участва в 65 битки, в които спечели 61 победи (39 с нокаут) и претърпя две поражения. Още две битки с негово участие завършиха наравно. Берланга има 22 победи в 22 битки. Конър твърди, че Алварес иска големи хонорари, но не ги заслужава.

Ето какво написа "The Notorious" в социалните мрежи:

„Канело е корнфлейк. Неговите битки не продават повече от 300 хиляди платени гледания. Той дори не струва парите, които иска за битките си. UFC Noche ще измести битката му с Берланга. Турки беше прав като реши да продължи напред. Канело не продава нищо.“, написа Конър в X / Twitter /, но по-късно изтри поста.

В своята кариера в бокса Алварес е продал 11,630,000 платени гледания. В последната си битка с Хайме Мунгуя Алварес продаде 560,000 платени гледания. В своята ММА кариера Конър е продал 13,342,000 гледания, а в бокса е продал 5,307,000 гледания.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес