Зареждане

Khan: Няма да изтърва срещата с Pacquiao, Brook може да почака

Khan: Няма да изтърва срещата с Pacquiao, Brook може да почака
Публикувано на: Септември 13, 2018 в 18:23 ч
31-годишният Amir Khan е устремен да си осигури среща с WBA шампиона Manny Pacquiao.

Вече години наред Khan гони се опитва да се изправи срещу Pacquiao и Floyd Mayweather Jr.

Той пропусна възможността да се изправи срещу Mayweather, тъй като той се оттегли от спорта през април миналата година, на 40-годишна възраст.

39-годишният Pacquiao също наближава края на своята кариера, като навярно му остават още 1-2 срещи.

Khan се притеснява, че Pacquiao, досущ като Mayweather, ще се оттегли преди да са се изправяли един срещу друг на боксовия ринг.

Това е и причината Khan да твърди, че Kell Brook може да поизчака с двубоя.

"Някой ден, когато реша да приключа с всичко, ще мога да си спомням как съм надвил Manny Pacquiao, който е световна звезда."

"Не знаем още колко му остава от кариерата и ако имам възможност да се бия с него, няма да пропусна. С Kell имаме само една година разлика във възрастта, а и той е все още активен, докато Manny е на 39 и вече се говори за неговото оттегляне."

"Знам, че Kell Brook иска срещата колкото и аз, затова ще трябва да почака. Искам срещу него да се изправя на голям стадион, пред голяма публика - най-вече великобританци. Мисля, че ще бъде грандиозен двубой. Единстената по-сериозна среща би била тази с Manny Pacquiao. Ако успеем да го накараме да се бие в Англия, ще имаме още една боксова среща на стадион."

През изминалия уикенд Khan (33-4, 20KO) беше повален във втория рунд от срещата си с Samuel Vargas преди да спечели със съдийско решение.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес