Зареждане

Khan: Не мога да приключа кариерата си при условие, че Canelo е единственият ми голям противник

Khan: Не мога да приключа кариерата си при условие, че Canelo е единственият ми голям противник
Публикувано на: Септември 21, 2018 в 11:20 ч
Бившият шампион Amir Khan (33-4, 20KO) се надява да си спечели още една голяма среща - или с Manny Pacquiao, или с Kell Brook.

Едва на 31-години, Kan е все още млад, но иска да се оттегли в скоро време.

Той се би два пъти тази година и се надява преди края ѝ да има още една битка. Той надви Phil Lo Greco за по-малко от минута през април и по-рано този месец успя да отбележи победа срещу Samuel Vargas.

Най-големият му опонент до момента беше Saul 'Canelo' Alvarez, срещу когото се изправи през 2016-та - тогава той беше WBC шампион в средна категория.

Khan започна представянето си добре, но беше брутално нокаутиран в шестия рунд.

"Ако се оттегля от спорта без да съм се бил с Kell Brook или Manny Pacquiao, ще съм имал само една голяма среща - със Saul 'Canelo' Alvarez. Качих се две категории нагоре и дадох толкова много от себе си, защото вярвах, че това ще ме направи звезда. Искам голяма среща, за да покажа на света, че трябва да съм на върха."

"Тогава ще се оттегля щастлив - ще знам, че съм дал на феновете си всичко, което мога. Ще бъда в покой. Обещавам, това ме движи напред. Искам да използвам енергията си за нещо добро. Обичам хората, които ме харесват заради играта ми. Защо да се оттеглям?"

Затова и иска Pacquiao или Brook - а защо не и двамата.

Той все пак признава, че срещу такива противници, не бива да позволява да се озовава на земята, както се случи с Vargas, например.

"При мен проблемът не е в устойчивостта на удари. По-скоро се озовавам в неподходящи позиции, за да нанеса удар. Някои бойци гледат да са на правилното място, когато ги ударят."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес