Зареждане

Kellerman изненадан, че McGregor е предпочитан пред De La Hoya

Kellerman изненадан, че McGregor е предпочитан пред De La Hoya
Публикувано на: Ноември 17, 2017 в 10:23 ч
 
 Както стана ясно преди няколко дни, шампионът в шест различни категории Oscar De La Hoya иска да се бие още веднъж, този път срещу UFC звездата Conor McGregor.
 
De La Hoya последно излезе на ринга през 2008-ма, когато загуби от Manny Pacquiao, като през април 2009-та обяви своето оттегляне.
 
"Огънят още гори в мен. По-бърз и по-силен съм от всякога. Сигурен съм, че мога да надвия McGregor в два рунда. Завръщам се за тази среща. Само за една. Предизвиквам го. Два рунда ми трябват. Това е, което мога да кажа."
 
През лятото самият De La Hoya се подигра на идеята ирландецът да се бие срещу Floyd Mayweather. Тогава McGregor определено не се изложи, но все пак бе надвит в десетия рунд чрез технически нокаут.
 
Max Kellerman, боксов анализатор, изглежда горещо се вълнува от срещата между De La Hoya и McGregor. Той не пропусна да сподели изненадата си, че McGregor все пак е предпочитан победител в някои от най-сериозните сайтове за залози.
 
"Интересното е, че букмейкърите очакват Conor McGregor да победи. Той е талантлив атлет, във вихъра си и приема бокса наистина насериозно. Това няма как да не ме радва. De La Hoya, разбира се, бърка с изказванията си, че е по-бърз и по-силен от всякога. Последния път, когато го видяхме на ринга, беше пометен от малкия Manny Pacquiao."
 
"Кой ще победи? Бих заложил на De La Hoya, имайки предвид опита му като шампион. Ако дори е запазил и наполовина уменията си от тогава, навярно ще надвие McGregor. Но няма как да бъдем сигурни, все пак минаха десет години от последната му битка. De La Hoya трябва да победи, но все пак ще бъде интересен двубой. Да не говорим и че е лесен начин Oscar да прибере едни бързи 50 или 100 милиона долара."
 
"Не бива да се подценява дългата почивка, която си направи Oscar. McGregor е активен боец и успя да издържи цели 10 рунда срещу Mayweather. De La Hoya, от своя страна, не е излизал на ринга от 10 години, като и тогава последно претърпя загуба."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес