Зареждане

Казахстанския титан сгъна тиган и предизвика 'Иранския Хълк'

Казахстанския титан сгъна тиган и предизвика 'Иранския Хълк'
Публикувано на: Май 30, 2022 в 05:00 ч
„Казахстанският титан“ Джуманов Алмат Бахитович пусна ново обръщение към Саджад Гариби, известен като "Иранския Хълк". Вече близо 2 години Бахитович не спира да предизвиква Гариби, който не го отразява.   

Вижте още - 'Иранския Хълк' чупи стойки и сгъва тиган​​​

Джуманов е готов да се бият в клетката по правилата на ММА, както и на ринга в боксов мач. Гариби трябваше да се изправи срещу Мартин Форд миналия месец в Лондон, но събитието беше отменено поради това, което британецът твърди, че са притеснения относно психическото му състояние.  

Иранецът отхвърли твърдението на съперника си и заплаши със съдебен иск срещу него, настоявайки, че иска да се бие и че ще може да се състезава. Двамата се изправиха лице в лице в Дубай, като Форд доминираше във физическата свада между двойката.  

Мартин бутна Гариби, който падна няколко метра назад. Това депресира Гариби, защото неговите родители се засрамили, след което се отказали от него. Сега Гариби няма опонент за своя мечтан дебют в бойните спортове, но Бахитович е готов да реши този проблем.  

Преди няколко години шефовете на BKFC споделиха, че са подписали с Гариби, но все още не е дебютирал в боя с голи ръце. Видя се, че физиката на Саджад не е такава, каквато изглежда на снимките. 

В своя акаунт в социалните мрежи Джуманов показа как сгъва тиган и предизвика Гариби, който също обича да сгъва тигани. 


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес