Зареждане

Канело Алварес: Не съм впечатлен от Головкин

Канело Алварес: Не съм впечатлен от Головкин
Публикувано на: Април 22, 2022 в 02:00 ч
Канело Алварес не е впечатлен от победата на Генадий Головкин.

По-рано този месец Головкин успя да нокаутира Риота Мурата и навлезе в серия от 4 поредни победи. С тази победа той защити титлите в средна категория на IBF и IBО. Алварес от своя страна се готви усилено за боксовата среща с Дмитрий Бивол, която ще се проведе на 7-ми май във Вегас.

В тази битка Алварес ще се опита да стане шампион на WBA в полутежка категория. Канело ще брани серия от 15 поредни победи. Ако успее да се справи с Бивол, то тогава на есен го чака трилогия с Головкин.

Алварес и Головкин направиха две битки през 2017 и 2018 година. В първата среща съдиите отсъдиха равенство, което породи много спорове. Във втората битка Алварес победи с решение, но пак имаше съмнения в победата му. И двете срещи продадоха по над 1 милион платени гледания.

В интервю за BoxingScene Алварес реши да поговори за Головкин и каза:

„Аз съм 100% фокусиран върху Бивол и не ме интересува битката с Головкин. Първо трябва да се справя с Дмитрий, а после ще видим. Но хората искат да видят тази битка, нали? Тази битка ще бъде за хората. 

Головкин срещу Мурата ? Не съм впечатлен, но той изглеждаше добре, изглеждаше силен. 

Аз обаче никога не се впечатлявам. Знам какво прави и знам, че е силен боец, но е трудно да ме изненадаш. В крайна сметка знам всичко за него.” 

Кой ще вземе третата битка ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес