Зареждане

Joshua: Рано или късно ще се насоча към Wilder!

Joshua: Рано или късно ще се насоча към Wilder!
Публикувано на: Октомври 10, 2017 в 11:00 ч
 
Шампионът на IBF, IBO и WBA в тежка категория Anthony Joshua (19-0, 19KO's) отвърна на последните изявления, направени от шампиона на WBC в тежка категoрия Deotnay Wilder (38-0, 37KO's).
 
Преди два дни Wilder изгухна по адрес на Joshua - поради многото слухове, които се разпространиха, в който се казва, че Joshua ще има нужда от повече време, за да се подготви за евентуална битка с титана от САЩ.
 
На 28-ми октомври в Кардиф Joshua ще направи задължителна защита на титлата си срещу родната ни гордост в света на бокса - Кубрат Пулев. Седмица по-късно на 4-ти ноември в Бруклин, Wilder ще защитава своя колан срещу задължителния претендент, Bermane Stiverne.
 
 
Въз основа на това тръгнаха слухове, че Joshua може да не е готов за битка с Wilder до 2019-та година и дори до 2020-та. Той вярва, че Joshua го чака да остарее - точно това, което Wilder смята, че непобеденият англичанин е направил и с Wladimir Klitschko по-рано тази година.
 
"Просто искам да знам какво по дяволите става в тежка категория? Току-що се събудих и чух, че Anthony Joshua не е готов за битка с мен психически, физически или емоционално. Нима ще му трябват две години, за да прояви смелост да се изправи срещу мен? Всъщност той се опитва да ме изчака да остарея, но това няма да се случи скоро, уверявам ви.", заяви Wilder.
 
"Аз съм най-страховития боец в тежка категория. Никой от водещите боксьори не иска да се бие с мен. Eddie Hearn ми каза, че Joshua ще ме повали за три рунда. Оставете го да се бие с мен тогава. Накарайте този ши*аняк да се бие с мен, защо е изплашен?", добави Wilder.
 
 
Joshua от своя страна отвърна, че е повече от готов за битка с Wilder, предупреждавайки, че това ще стане по-скоро от очакваното, а когато това се случи, Wilder ще понесе доста щети.
 
"Всички тези момчета говорят негативно за мен през цялото време, но рано или късно ще тръгна за главите им.", заяви Joshua за Sky News, когато бе запознат с коментарите от страна на Wilder.
 
"Не става въпрос дали ще се срещна с хора като David Haye и Deontay Wilder, защото не е имало ера в бокса, в която най-добрите боксьори да не са се изправяли един срещу друг. Аз ще се бия с всеки от тях и точно това ще стане.", добави Joshua.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес