Зареждане

Joshua: Povetkin е силен, но не успя да ме рани в първия рунд

Joshua: Povetkin е силен, но не успя да ме рани в първия рунд
Публикувано на: Септември 24, 2018 в 09:49 ч
Anthony Joshua не признава, че Alexander Povetkin може да удря.

Бившият WBA шампион в тежка категория очевидно даде всичко от себе си през изминалия уикенд, но дори след серията от три удара, в следствие на която Joshua се поолюля, той сподели, че не е бил ранен.

"Не бях ранен, не беше работата там, че не знаех къде се намирам - по-скоро бях изгубил баланс докато се изправям. Беше добър удар. Така да го кажем. Наистина успя да ми вкара добър удар. Поех го и се върнах в играта."

Руснакът хвана Joshua с изключителна кобинация от ляво кроше, десен ъперкът и още едно ляво кроше. Ъперкътът все пак успя да разкървави носа на Joshua.

Joshua (22-0, 21KO) пое още няколко силни удара от Povetkin (34-2, 24KO) по време на 12-рундовата им среща. Нито един от тях обаче не му повлия така като тежката комбинация от първия рунд.

"Имаше възможността да ме рани, няма да лъжа. Силен е и бърз. За теглото си наистина е бърз. Не ме рани, но можеше. Ако го бях оставил да ми вкара определени удари, нещата можеше да загрубеят. Просто човек трябва да знае как да се справя в определени ситуации. Смятам, че на някои бойци може да създаде много проблеми."

Joshua поизмори Povetkin преди да го рани тежко с деснячка в седмия рунд. Povetkin се препъна, с което започна и краят на тяхната среща.

Joshua успя да вкара десен удар в тялото на противника си, ляво кроше в главата и още един десен, който повали на земята Povetnik. Малко след това зашеметеният претендент беше повален за втори път с поредния десен удар.

Реферът Steve Gray се намеси навреме и сложи край на срещата във втората минута от 7-мия рунд.

28-годишният Joshua е първият боксьор, нокаутирал Povetnik. Другата му загуба е от Wladimir Klitschko, който успя да го повали 4 пъти преди да спечели със съдийско решение през октомври 2013-та в Москва.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес