Зареждане

Joseph Parker записа нов успех и продължава да чака Joshua

Joseph Parker записа нов успех и продължава да чака Joshua
Публикувано на: Октомври 3, 2016 в 09:49 ч
 
Новозеландецът Joseph Parker остана в полпозишън за евентуален мач със световния шампион Anthony Joshua, успявайки да откаже Alexander Dimitrenko в само три рунда.


Двамата боксьори се изправиха един срещу друг в Окланд, Нова Зеландия, а Parker записа победа след странен завършек от негова страна.

Още в първи рунд новозеландецът изпрати Dimitrenko в нокдаун, като това се случи и във втори рунд. Parker умело избягваше правите удари на своя опонент, като видимо той бе по-класният боксьор на ринга.

До любопитен завършек се стигна в трети рунд на срещата. Двамата боксьори се озоваха в клинч, а Dimitrenko положи коляно на пода. Тогава Parker изненада опонента си с удар в тялото, който се оказа и фатален за Alexander Dimitrenko, който изви тялото си в болка и не успя да продължи.

Joseph Parker остава задължителен претендент за пояса на Anthony Joshua, като не е изключено двамата да се срещнат на 26 ноември в Манчестър. Все още обаче съществува и вероятността Joshua да се изправи срещу бившия властелин на дивизията Wladimir Klitschko.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес