Зареждане

Изненада: Очаква се Терънс Крауфорд срещу Крис Юбанк

Изненада: Очаква се Терънс Крауфорд срещу Крис Юбанк
Публикувано на: Март 9, 2024 в 16:04 ч
Съобщава се, че Терънс Крауфорд и Крис Юбенк младши обсъждат потенциален сблъсък в средна категория, което е значителен ход за Крауфорд, който се стреми да премине в две теглови категории нагоре след последните си успехи в полусредна категория. В последния си двубой през юли 2023 г. Крауфорд постигна победа в очаквания с нетърпение двубой срещу Ерол Спенс младши. Въпреки очакванията за реванш, медицинските проблеми на Спенс накараха Крауфорд да проучи други възможности, включително да се раздели с Premier Boxing Champions.

С поглед, насочен към престижни мачове, интересът на Крауфорд да се изправи срещу Канело Алварес беше ясен. Фокусът на Алварес обаче изглежда е насочен другаде, като според различни публикации се предполага, че той ще се изправи срещу Хайме Мунгуя. Крауфорд вижда в двубоя с Юбенк потенциално стъпало към осигуряването на бъдеща среща с Алварес. Юбанк, известен със своята атрактивност в Обединеното кралство, представлява примамлива възможност за амбициите на Крауфорд извън PBC, където той се надява да затвърди позицията си на надежден претендент в няколко теглови категории.


Макар че двубоят между Крауфорд и Юбанк все още не е потвърден официално, и двамата бойци изразиха интерес, като Юбанк привидно потвърди слуховете в социалните медии. Ако мачът се осъществи, той може да се окаже важен момент и за двамата бойци, който да оформи пътя им към бъдещи възможности в средна категория и извън нея.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес