Зареждане

'Иранския Хълк': Мартин Форд избяга и се скри от мен

'Иранския Хълк': Мартин Форд избяга и се скри от мен
Публикувано на: Април 7, 2022 в 02:00 ч
Саджад Гариби, известен като ‚Иранския Хълк‘ твърди, че не се е оттеглял от битката с Мартин Форд. Наскоро Форд сподели, че битката е пропаднала заради неща, които не зависят от него. Форд и Гариби трябваше да се боксират на 30-ти април в Лондон.

Двамата застанаха лице в лице на пресконференция преди месец и половина. Тогава се видя шокираща разлика в размерите на двамата. Форд бутна Гариби, който за малко да падне от ринга. Много фенове бяха притеснени, че Мартин може да нарани Саджад, който се оказа просто дебело хлапе от Иран.

Миналия месец организаторите предложиха на Гариби да се оттегли, но той отказа. Сега битката е отменена, а организаторите мълчат и не казват причината. Форд също не я каза, но загатна, че иранската звезда се отказва.

Ако вярваме на Гариби, тогава това не било истина. Ето какво написа Саджад в социалните мрежи:

„Днес чух, че Форд не иска да се бие с мен или с други бойци. Никога не съм отменял битка. Форд не иска да ме види отново. Това е против договора и моят юридически екип започна да работи. 

Всъщност този хубавец не искаше да се бие. Той бяга и се крие. Той трябва да получи разрешение от жена си, за да се бие. Не мога да повярвам. Такава победа не ме задоволява. 

Това не е битката на века, а шегата на века. Тренирах месеци на минусови температури и отслабнах, за да съм готов за бой. Битката не е отменена от моя страна. Това е срамно и неудобно. 

Мартин Форд не иска да се бие с мен или с друг боец. Ще се оплачем, защото според договора нямаме право да отменяме битката. Все още съм готов за бой.“

Да се надяваме, че в крайна сметка ще разберем кой е виновен за отменения бой. Галавечерта ще продължи без тази битка. Феновете не са доволни и пожелаха да им върнат парите.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес