Зареждане

Илиан Адрианов се изправя срещу уличния боец Томаш Войтела в BKFC 58

Илиан Адрианов се изправя срещу уличния боец Томаш Войтела в BKFC 58
Публикувано на: Февруари 12, 2024 в 06:00 ч
Състезанието по бокс с голи ръце BKFC 58 ще се проведе на 22-ри март в "Арена София" и ще включва две познати имена на българските фенове, които следят внимателно бойните спортове у нас.

Бруталният уличен боец Томаш Войтела се завръща отново в България жаден за още кръв, след като записа победа над Здравко Димитров в първото издание на турнира по бокс с голи ръце BKFC в Европа миналата година. Томаш вече има 4 битки по правилата на бокса с голи ръце, но и много битки без правила в словашката организация "Крале на улицата". Опитът му в битките по муайтай и cage-boxing определено го прави един изключително опасен боец на ринга.

Този път словакът ще се изправи отново срещу българин - боецът от "Gladiator Bokido" Илиан Адрианов. Той записа една от най-зрелищните победи по правилата на кикбокса в състезанието MMA Bushido 88, което се проведе също миналата година. Адрианов има опит и в бокса, както и в ММА и ръководен от своя треньор Кирил Алексиев, младият талант е готов да се изправи срещу най-опасното си предизвикателство.


Елате да подкрепим българския боец на 22-ри март в столичната "Арена София". Състезанието през ноември показа, че боевете с голи ръце са зрелище без аналог. Бъдете част от екшъна.

Билетите за BKFC 58 са в продажба на цени от 30 лв и могат да се купят на kupibileti.bg.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес