Зареждане

И Василий Ломаченко изрази интерес за битка с Гервонта Дейвис

И Василий Ломаченко изрази интерес за битка с Гервонта Дейвис
Публикувано на: Юни 19, 2024 в 08:01 ч
Василий Ломаченко дава да се разбере, че се интересува от следващ двубой с Гервонта Дейвис.

Ломаченко е с 18 победи (12 с нокаут) и 3 загуби на ринга.


Дейвис е с безупречен рекорд от 30 победи (28 с нокаут) и нула загуби на ринга.

"Tank" се би за последно и победи Франк Мартин с нокаут в осмия рунд през изминалата събота вечер, защитавайки титлата си на WBA в лека категория (вижте това тук).

В неотдавнашно интервю промоутърът Боб Аръм заяви, че е заинтересован от осъществяването на двубой между Василий Ломаченко и Гервонта Дейвис:

"Ние сме готови за този двубой. Ломаченко е готов за това. Когато седнем, ще видим дали е възможно, но Ломаченко би искал да направи този двубой."

"Карл Морети разговаря с Луис Декубас от няколко седмици насам. Надявам се, че ще го съберем за някъде през ноември. Никой не привлича никого на масата. И двете страни знаят, че това е голяма битка, което означава, че очакват с нетърпение да спечелят много пари, а и двамата са конкурентоспособни момчета. Оптимист съм, че преговорите ще минат добре. Никога не можеш да гарантираш това, но PBC са професионалисти, а моите момчета са професионалисти и те ще се справят."

В заключение Аръм сподели още една боксова новина:

"Дейвис и Ломаченко е по-голяма битка от Дейвис и Шакур. Това няма нищо общо с евентуалното напускане на Стивънсън от Top Rank следващия месец след последния двубой по договора му."

"Шакур ще бъде свободен агент след двубоя си на 6 юли. След това ще трябва да знаем какви са плановете му, преди да поемем каквито и да било ангажименти към него, защото може да не сме негов промоутър. Ако все пак преподпише, имаме няколко наистина интересни двубоя за него. Но няма да навлизам в тази тема, защото в момента той е свободен агент след 6 юли. Той беше страхотен боец за нас, радвахме се да го промотираме и ще видим какво ще се случи по-нататък."

Бихте ли искали да видите Василий Ломаченко срещу Гервонта Дейвис през ноември? Смятате ли, че Ломаченко може да бъде боксьорът, който да нанесе на Дейвис първата му загуба на ринга?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес