Зареждане

Hunter: Ward не се страхува от Kovalev, ще го разбие

Hunter: Ward не се страхува от Kovalev, ще го разбие
Публикувано на: Юни 8, 2017 в 10:30 ч
 
Andre Ward и треньорът му Virgil Hunter имат респект към силата на Sergey Kovalev.
 
Те няма да позволят очевидния неприязън сред съперниците в полутежка категория да отвлекат вниманието им от уменията на Kovalev. Но след като прекараха 12 рунда срешу руския атлет, Hunter е по-уверен от всякога, че Ward е по-добрият боксьор.
 
Ward заяви по време на конферентен разговор в сряда, че противно на твърденията на Kovalev, той няма какво да доказва, когато се срещнат на 17 юни в "Mandalay Bay Center" в Лас Вегас. Hunter отиде дори още по-далеч, когато заяви, че Kovalev ще бъде разбит в събота вечер.
 
"Още веднъж ще кажа, че имаме респект към Kovalev.", заяви Hunter." Ние уважаваме Kovalev за това, което е направил и затова какво е способен да направи. Това е здравословно за нас уважение, но това няма да ни спре да го разбием на 17-ти юни."
 
Ward вкуси от силата на Kovalev във втория рунд, когато дясната ръка на руснака се пласира директно в лицето на Ward и го събори на земята. Жилавият шампион, обаче, се завърна и спокойно и методично направи корекции в играта си, които да неутрализират дясната ръка на Kovalev и в крайна сметка спечели 12-рундовата битка през ноември в Лас Вегас.



 
"Нямаше никакъв страх или тревога да влезнем в първия мач", каза Hunter. "Не можеш да си го позволим. Разбира се, наясно сме с това, което носи противника. Знаем, че срещу нас имаме по-едър противник, по-силен противник, противник, който може да те удари много силно. Ние сме наясно с всичко това, но сме минали през него вече."
 
"Ward е свикнал с това. Заради физическата му сила, издръжливостта и коефициента на интелигентност, той може да преодолее всички тези така наречени предимства, които може да има другият боксьор.", завърши Hunter.
 
33-годишния Ward (31-0, 15 KO's) излиза като лек фаворит срещу Kovalev (30-1-1, 26 KO's) за техния реванш в събота вечер.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес