Най-големият сайт за бойни спортове

       

Hearn: Joshua е готов да подпише за битка с Wilder на 13-ти април

Hearn: Joshua е готов да подпише за битка с Wilder на 13-ти април
Публикувано на: Юли 12, 2018 в 09:47 ч
Промоутърът на Anthony Joshua сподели, че боецът му е готов да подпише за двубой с Deontay Wilder следващата година.

Joshua първо ще защитава WBA титлата си срещу Alexander Povetkin на 22-ри септември. Ако успее да го надвие, следва Wilder на 13-ти април.

Според Eddie Hearn, подпише ли Joshua, остава единствено и Wilder да върне подписан договора, който вече е получил през май.

Проблемът е, че Wilder (40-0, 39KO) прояви липса на желание да се бие за 15 милиона долара след като преговорите им вече се провалиха преди две седмици. Wilder вече иска 50% разделение на приходите.

Hearn смята, че Wilder ще си промени нагласата след като първо се укроти.

"Уверен съм, че срещата ще се състои. Мисля, че Wilder в момента се бунтува, но ще дойде на себе си. Говорих с Anthony и сме съгласни с всички условия, упоменати в договора. Вече и те го имат, от месец, но още нищо не са направили по въпроса. От наша страна ще подпишем."

"Joshua иска да подпишем и да им дадем договора, за да спрат да си мислят, че блъфираме или бягаме."

Joshua вече се гласи за срещата с Povetkin (34-1, 24KO), а Wilder навярно ще защитава WBC титлата си срещу Dominic Breazeale (19-1, 17KO) в следващата си битка. Hearn се надява Joshua и Wilder все пак да се срещнат след двата успешни двубоя.

"Anthony ще има пресконференция за следващата си битка и ще бъде в САЩ. Ще кажем, че сме направили всичко по силите си. Съгласихме се на условията и дори подписахме договора. Да се надяваме, че на 13-ти април ще видим Joshua срещу Wilder."
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Hearn: Wilder-Fury ще бъде ужасен сблъсък, Fury ще бъде нокаутиран

Hearn: Wilder-Fury ще бъде ужасен сблъсък, Fury ще бъде нокаутиран
Eddie Hearn ще приветства срещата между Anthony Joshua и Tyson Fury ако Fury успее да се справи с Deontay Wilder на 1-ви декември.
Новини » ноември 19, 2018 (9)
цялата новина

Tyson Fury оплю най-големите победи на Wilder

Tyson Fury оплю най-големите победи на Wilder
Tyson Fury направи анализ на последните шест двубоя на Deontay Wilder и го направи в типичния за него хумористичен стил.
Новини » ноември 13, 2018 (2)
цялата новина
Мнения в Facebook