Зареждане

Hearn готов с по-добра оферта за Wilder-Joshua, иска среща

Hearn готов с по-добра оферта за Wilder-Joshua, иска среща
Публикувано на: Октомври 4, 2018 в 11:45 ч
Eddie Hearn се отби на WBC конвенцията в Киев, за да поясни ситуацията при своите бойци. Там той се срещна с K2 Promotions и телевизионната мрежа Inter и когато беше запитан дали има вероятност Wilder и Fury да задържат титлата помежду си, той отговори положително.

"Навярно. Мисля, че Dillian Whyte трябва да предизвика Joshua. Говорили сме с WBC, но като цяло Breazeale трябва да бъде задължителен опонент - въпросът е кога ще се случи това. Ако има реванш между Wilder и Fury, ще позволят и това. Мисля обаче, че ако Wilder спечели, реванш няма да има."

Hearn сподели, че е говорил с отбора на Wilder с идеята да възобнови преговорите за срещата между Wilder и Joshua.

"Отправихме ново предложение, по-добро за битка на 13-ти април. Този път предложихме процент, но да видим. Поисках да се срещнем в началото на октомври, тъй като баща ми беше в Ню Йорк, но Shelley Finkel отказа. Странно е, защото много хора казват, че отбягваме Wilder. Звъним им, искаме срещи и следващия момент те ни отвръщат с 'Ами, не, не искаш битката'."

"Защо тогава искам да се срещаме в Ню Йорк? Ей така? За по кафе?"

"Той ми каза да направя предложение и тогава сме щели да се срещнем. Сторих го и сега се надявам да можем да се видим."

Hearn, разбира се, следи и пресконференциите на Wilder и Fury:

"Беше трудно за гледане. Нямаше никой, а и те самите зад кулисите се смеят и си говорят, но пред хората правят сцени. Без значение от напрежението, което се опитват да създадат, срещата ще бъде интересна и ще ни покаже кой ще бъде вторият най-добър в тежка категория."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес