Зареждане

Хавиер Мендес: Джейк Пол има много предимства над Макгрегър

Хавиер Мендес: Джейк Пол има много предимства над Макгрегър
Публикувано на: Септември 30, 2021 в 12:00 ч
Дългогодишният треньор на Хабиб Нурмагомедов, Хавиер Мендес вярва, че Джейк Пол има шансове срещу Конър Макгрегър. Мендес вярва, че Пол има големи предимства в боксов мач с Конър. В последните месеци Джейк не спира да преследва Макгрегър и споделя, че е готов за него.

Конър не обръща много внимание на звездата от социалните мрежи. Проблемното дете обаче набра скорост и тази година победи двама бивши ММА шампиони. През април той нокаутира Бен Аскрен, а миналия месец победи Тайрън Уудли.

Мендес се изказваше добре по адрес на Конър, докато той не обиди покойният баща на Хабиб Нурмагомедов преди няколко седмици. Ето какво сподели Хавиер за Джейк и Макгрегър:

Джейк Пол има толкова много предимства пред Конър Макгрегър. Размерите са едно от големите предимства. Джейк вече над 3 години се боксира с много добри професионални боксьори. Те са хора, които знаят какво правят. Пол изобщо не трябва да се страхува от Макгрегър. 

Той трябва да се страхува от хора като Канело Алварес. Саул ще го смаже в 1 рунд и ще бъде унизително. Пол няма шансове срещу такива като Канело и трябва да бяга от тях. Джейк обаче има шанс срещу Макгрегър.

 Като гледаме двамата, то Джейк има големи предимства в размера и силата. Да, той няма много опит в бойните спортове, но стриктно се боксира от известно време. Макгрегър не се боксира стриктно. 

Прав ли е Хавиер Мендес ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес