Зареждане

Хърн: Джошуа ще нокаутира Усик в 6 рунда

Хърн: Джошуа ще нокаутира Усик в 6 рунда
Публикувано на: Юни 2, 2022 в 03:00 ч
Еди Хърн сподели, че очаква реваншът на Антъни Джошуа и Александър Усик да се проведе на 23 юли, въпреки това добави, че не може да се изключи „двеседмично“ забавяне.

Усик победи Джошуа в Лондон миналия септември, за да вземе титлите в тежка категория на WBA, WBO, IBF и IBO от британеца. Двойката ще се сблъска отново това лято, като Саудитска Арабия е най-вероятното място, а 23 юли е споменавано от Хърн много пъти като най-вероятната дата. 

Въпреки това, тъй като реваншът все още не е официално обявен, някои фенове спекулират, че двубоят може да се проведе на по-късна дата. Когато този въпрос беше зададен на Хърн, който промотира Джошуа, той каза следното пред iFL TV:

Споразумяхме се, датата е 23 юли. До голяма степен сме готови да го обявим. Говорите за две седмици забавяне. Това не е за друга причина, освен време и гарантиране, че можем да популяризираме битката по правилния начин. Битката се случва, тя е договорена по отношение на това къде ще се проведе. 

И двете страни се споразумяха за сделката, и двете страни се договориха за всичко, просто вероятно ще отнеме 10 дни повече, отколкото искахме. Всичко е договорено и готово. Много сме доволни от нашите партньори, много сме доволни от сделката, много сме доволни от процеса.  

Очакваме с нетърпение голямо събитие и много скоро ще научите за него. Това е моята прогноза – Джошуа ще нокаутира Усик в шест рунда".

Ще успее ли AJ да си върне титлите ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес