Зареждане

Хълк Хоган се притеснява, че Джейк Пол може да убие Тайсън на ринга

Хълк Хоган се притеснява, че Джейк Пол може да убие Тайсън на ринга
Публикувано на: Септември 8, 2024 в 14:00 ч
Легендата на WWE Хълк Хоган изразява мнението си за предстоящия двубой между Майк Тайсън и Джейк Пол. Хоган се опасява за безопасността на "Iron" Майк срещу "The Problem Child".

Майк Тайсън е боксьор ветеран и велик боксьор в тежка категория за всички времена. През последните 20 години той не е активен в бокса, като изключим един демонстративен двубой срещу Рой Джоунс младши само преди няколко години. Въпреки че в младостта си е бил силен играч, сега е на почти 60 години. 

Джейк Пол е YouTuber, превърнал се в боксьор, който се прочу с победите си на ринга над бивши бойци от UFC, сред които Нейт Диас, Андерсън Силва и други. Неговите боксови мачове винаги привличат голям брой зрители. Предстои му да се бие с боксовата легенда Тайсън на 15 ноември по Netflix.

Хълк Хоган, в разговор с брата на Джейк, Логан Пол, обясни опасенията си относно мача между Майк Тайсън и Джейк Пол. Той каза:

"Брат ти е твърде силен, брато. Той е силен. Снощи гледах негов двубой и видях как подготви опонента си с лявата ръка и продължи да хвърля балтии с дясната, си казах: "О, Боже, той ще убие някого". Не, наистина. Беше страшно. Обичам Майк до смърт; не искам Джейк да убие Майк, Господи."


Спаринг партньорът на Майк Тайсън, което е интересно, казва точно обратното. В предстоящия двубой между Майк Тайсън и Джейк Пол той се страхува за безопасността на Пол.

"За мен това ще бъде сериозна спаринг сесия. Когато Майк се боксира с Рой Джоунс младши, той удари Рой с удар в тялото и го сгъна - и Майк знаеше, че може да довърши Рой Джоунс. Всеки, когото Майк удари, ще бъде наранен, вероятно и нокаутиран, но той пожали Рой Джоунс."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес