Зареждане

Хафтор Бьорнсон обещава невиждана форма за боя с Еди Хол

Хафтор Бьорнсон обещава невиждана форма за боя с Еди Хол
Публикувано на: Април 25, 2021 в 00:00 ч
Хафтор Юлиус Бьорнсон обещава нещо специално и невиждана форма през септември. 32-годишния атлет, който стана известен с ролята си на Грегър "Планината" Клегейн в сериалa "Игра на тронове" ще се боксира със своя върл враг Еди Хол.

Миналата година силовия атлет Бьорнсон успя да счупи рекорда поставен от британеца Еди Хол и вдигна 501 килограма. Тогава той се закани, че ще нокаутира Хол в боксова среща и обяви, че е подписал изгодна оферта за битката с него.

Еди Хол също обяви, че тренира усилено за битката, която ще се случи през септември в Лас Вегас. Бьорнсон твърди, че на двамата е предложена по 7 цифрена сума, за да се бият на ринга.

Хафтор е победител в състезанието "Най-силният човек в света" за 2018 и печели Арнолд Стронгман Класик три поредни години през 2018, 2019 и 2020 година. В началото на годината той дебютира в бокса и направи показно със Стивън Уорд.

Срещата им завърши с равенство след 3 рунда. В своя акаунт в социалните мрежи Бьорнсон написа следното за следващата му битка през септември с Хол:

Обещавам на всички, че този септември ще бъда в най-добра форма физически, психически и емоционално. Моята издръжливост ще ви изуми. Не мигайте. Ще ви дам нещо специално.

Кой ще спечели тази битка на титани ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес