Зареждане

Groves: Eubank се промотира, но няма да дочака последния гонг

Groves: Eubank се промотира, но няма да дочака последния гонг
Публикувано на: Февруари 16, 2018 в 08:02 ч

WBA шампионът в суперсредна категория е уверен, че ще успее да спечели двубоя в Манчестър. George Groves сподели, че не подценява Chris Eubank Jr, но не се съмнява, че ще го надвие в предстоящата им среща идния уикенд.

Groves (27-3, 20KO) си спечели титлата през май, побеждавайки Fedor Chudinov в 4-тия си опит да се добере до титлата, след като не успя да се справи два пъти с Carl Froch и Badou Jack.

29-годишният боксьор описа срещата с Eubank Jr (26-1, 20KO) като по-лесна от всички тези, включително и двубоя с James DeGale от 2011-та.

"Може и да ме опровергае, но смятам, че срещите ми с James DeGale, Carl Froch, Badou Jack и Chudinov бяха по-трудни - не само защото са по-добри бойци, но и заради цялата организация. Бяха по-тежки двубои."

"Знам, че се надява най-накрая да стане шампион и да избяга от сянката на баща си, но само едното желание не е достатъчно. От опит знам - бил съм готов да дам всичко за определени победи, като са ме спирали с нокаут."

"Не става въпрос кой иска повече победата, а за ниво, на което той просто не може да се състезава - той просто няма да устои на ударите ми."

"Не смятам, че ще продължим 12 рунда - няма да дочака последния гонг."

Той също се подигра на поведението на Eubank Jr. в социалните мрежи, в отговор на което беше определен като 'завистлив'. Това Groves коментира по следния начин:

"Нищо от това, което е постигнал или направил Chris не ме впечатлява дори малко - да бъде честен, по-скоро е обратното."

"Той просто се опитва да се промотира."

"Радва се на момента, ходи по партита, тренира - но в един момент всичко може да рухне. Нищо чудно това да се случи идния уикенд, когато загуби."

"Не ме вълнува особено какво прави."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес