Зареждане

Головкин: Радвам се, че Канело не изчака да навърша 50 години, за да имаме реванш

Головкин: Радвам се, че Канело не изчака да навърша 50 години, за да имаме реванш
Публикувано на: Септември 15, 2022 в 05:00 ч
Единният световен шампион в средна категория (до 72,6 кг) казахстанският ветеран Генадий Головкин заяви, че е направил сериозни отстъпки, за да организира трета битка с мексиканската звезда Саул Алварес, която ще се проведе този уикенд в Лас Вегас (САЩ).

Алварес и Головкин вече направиха 2 битки помежду си. Една от тях беше равенство, а във втората Алварес победи с решение. Сега ще гледаме 3-ти епизод от тази вражда, а Головкин е щастлив, че Канело не е чакал Генадий да стане на 50 години, за да направят реванш.

„Направих много отстъпки на Канело, за да продължи тази битка, защото винаги съм искал да го направя. Никога не бих се отказал от шампионския пояс или не бих се преместил в друга дивизия, за да избегна съперник.

Въпреки че четири години между двубоите са твърде много, радвам се, че Канело не изчака да навърша 50 години и се съгласи на трета битка. Защото в един момент изглеждаше, че ще бъде така.

Щастлив съм, че съм световен шампион в средна категория толкова дълго време. Винаги съм бил фен на тази дивизия и продължих делото на големите шампиони. Имам редица постижения, с които наистина се гордея.

Държа световния рекорд на Гинес за най-висок процент с нокаут в средна категория, имам най-много защити на титлата и съм най-избягваният боксьор в дивизията.

 Това ме кара да се чувствам горд“, каза Головкин в интервю за YouTube канала Yahoo!Sports

Ще успее ли Головкин да отмъсти ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес