Най-големият сайт за бойни спортове

       

Golovkin: Danny Jacobs е най-голямото ми предизвикателство

Golovkin: Danny Jacobs е най-голямото ми предизвикателство
Публикувано на: Декември 19, 2016 в 12:00 ч
 
Gennady Golovkin се изправя срещу Danny Jacobs на 18 март в Ню Йорк, като самият GGG обяви този двубой за “най-големия в кариерата му”.


“Преди всичко, това са големи новини за мен. Много е интересно. Развълнуван съм, защото отново ми предстои мач. Мисля, че това е много добър двубой. И се надявам да бъде такъв. Смятам, че в момента Danny Jacobs е най-добрият претендент. Той е невероятен боксьор”.

Видно е, че Golovkin и неговият екип искаха да “изчистят” въпроса със задължителния претендент на WBA.

“Да, разбира се. Първо Danny Jacobs, а след това ще искам още по-голям мач. Сега обаче Danny Jacobs е най-големият мач за мен”.

GGG продължава да преговаря и за евентуален супер двубой със Canelo Alvarez през месец септември. Самият Canelo в настоящия момент води преговори със своя сънародник Julio Cesar Chavez Jr. за двубой на 6 май.

През тази година Golovkin се би два пъти, като той постигна победи над Dominic Wade и Kell Brook. Той е с актив от 36 победи, като 33 от тях са постигнати посредством нокаут.

Мнения в Facebook

Свързани Новини

Gennady Golovkin срещу Canelo Alvarez през септември

Gennady Golovkin срещу Canelo Alvarez през септември
След победата си снощи, Canelo Alvarez моментално предизвика Gennady Golovkin, който държи титлите в средната категория на WBC, WBA и IBF.
Новини » май 7, 2017 (21)
цялата новина